Babafotózás Győrben

1024 473 ShineArtStudio

Babafotózás szívvel-lélekkel, babafotózás nyugodt körülmények között…

 

Shine Art Studio – Babafotózás from Shine Art Studio on Vimeo.

Vigyázunk a kisbabádra. Ez a legfontosabb. Megteremtjük számára a nyugalmat és akkor is karnyújtásnyira lehetsz tőle, ha éppen csak őt fotózzuk. Biztonságos kellékeket használunk, felfűtjük a stúdiót, amennyire kell, és ha megéhezne, lehetőséget adunk a zavartalan szoptatásra.

Csakis indirekt vakuzunk. Ilyen pici korban még nagyon érzékeny a szem. A fotózás során  LED-es lámpákat és indirekt vakut alkalmazunk különböző fényterelőkkel, hogy közvetlenül ne érje csöppségedet a fény.

Nem siettetünk. Az újszülöttek fotózása különös türelmet igényel, hiszen nehéz kiszámítani előre, hogy a baba milyen kedvében lesz. Ne aggódj, nem szabunk időkorlátot. Annyi szünetet tartunk, amennyi kell. Aztán megvárjuk, míg elalszik. Jó mélyen, hogy különleges fotókat adhassunk át majd Nektek. Ezt a fotózást a babák 12-15 napos koráig vállaljuk, mert ilyenkor még kellően aluszékonyak. 

Pihe-puha kiegészítők. Sok-sok babakellék vár benneteket a stúdióban és folyamatosan bővítjük is a készletet. Édes kis sapkák, mosolygós plüssök, meleg takarók, csöpp ágyikó vagy épp fonott kosarak. Persze ügyelünk rá, hogy a kellékek ne vonják el a figyelmet a kisbabátokról. Hiszen ő önmagában is szép, önmagában is egy csoda.