Közeledik a karácsonyi fotózás!

499 499 ShineArtStudio

Ezúttal sem marad el a karácsonyi fotós eseményünk.  Jobbnál-jobb terveket szövögetünk és dolgozunk ezerrel a díszleten, hogy idén még igényesebb szolgáltatást tudjunk nyújtani. Nem érdemes lemaradni, keress minket bizalommal! 🙂

Itt pedig álljanak a fontos információk:

 

A mini fotózás csomagajánlata nov. 14-29. közötti időszakra foglalható. Időpontot csak telefonon tudtok foglalni. A fotózások a nap bármelyik szakában lehetnek, a hét mindegyik napján a megadott időtartamon belül.A fotózás max 1 óra hosszú, ebbe beletartozik az öltözés, készülődés is.

A fotózás helyszíne: 

SHINE ART STUDIO Győr – belváros, Árpád u. 27.

A fotózásról az összes technikailag jól sikerült képet utómunkázva átadjuk egy DVD-n. Valamint 15 db fotót bőrretusálás után kaptok meg.Ti választhatjátok ki, hogy melyik 15 képet szeretnétek retusáltatni.Ha szeretnétek további papírképeket, vagy retusált képeket kérni, ez is megoldható.

Mit hozz magaddal?

2-3 szett ruhát, amik inkább passzolnak az ünnepi stílusú fotókhoz,- gyermekeid kedvenc játékát, hogy lekössük a figyelmét,- személyes karácsonyi kelléket, amit mindenkép meg szeretnél örökíttetni.

A fotókat karácsonyig mindenképp elkészítjük. A fotók kiválasztásától számított két héten belül a stúdióban átveheted majd őket. Ha szeretnéd fényképes ajándéktárgyakkal meglepni a családodat, akkor érdemes minél előbbi időpontot lefoglalni, hogy legyen időd karácsonyig az ajándékokat elkészíteni.

A tavalyi fotózásról itt egy kis kedvcsináló: