DIY kismama fotózási kellékek

1024 683 ShineArtStudio

Avagy hogyan készíthetsz Te is a saját fotózásodra egyedi kismama pocakpántot.

Mindig szeretünk újítani a fotózásainkon, ezért a kellékeket is folyamatosan bővítjük.  Ebben a blogposztban egy kis apróságot szeretnék nektek bemutatni, amit akár Ti is elkészíthettek otthon a fotózásotokra, de a mi pántjainkat is igénybe vehetitek a stúdióban.

Pocakpánt saját kezűleg pár lépésben:

Pocakpántok

Amire szükséged lesz:

  • pár szál művirág, csokorban is vehetsz, így nem kell külön zöldeket keresned hozzá
  • szatén vagy ripsz szalag (a színe harmonizáljon a virágok színével)
  • ragasztópisztoly
  • drótvágó olló, sima olló

Első lépésként vágd le a virágok fejét, minél kisebb szárat hagyva. Minél többféle formájú virágot választasz, annál könnyebb dolgod lesz, mert így egyszerűen kombinálhatod majd a díszt. Majd válaszd ki, hogy milyen zöld alapot szeretnél készíteni hozzá, ezeknek is levághatod a szárát kellő méretűre. Amint ezzel megvagy, már jöhet is a jó rész! Ragaszd a virágokat egy szalagra, ami legalább másfél méter hosszú, mert így biztosan szép masnit lehet majd kötni a hátadon belőle. Készíthetsz olyan pántot is, amit teljesen körberagasztasz virágokkal, ez esetben egy kicsit vastagabb pántot érdemes választanod, hogy könnyebben rá tudd ragasztani a virágokat. Ha pedig igazán egyedi pántot szeretnél, még a virágkészítést is könnyedén elsajátíthatod youtube tutorial videókon keresztül.

 

DIY útmutató

És már el is készültél! 🙂

Viselheted a kismama fotózáson különböző egyedi ruhákon, vagy csipke anyagokon is, de aki bevállalósabb simán feldobhat vele egy tavaszi ruhát egy séta alkalmával vagy egy hosszabb ruhát egy nyáresti vacsorához.

Íme a mi pocakpántunk első fotózása a stúdióban:

Ha tetszenek az ilyen jellegű posztok, keress rá a #DIY kategóriára az oldalunkon, ha pedig a kismama fotózás rejtelmei érdekelnek, olvasd el az eddigi tudnivalókat a #kismama blogposztok alatt.