Hogyan válassz ruhát a kismama fotózásra?

1024 422 ShineArtStudio

A legtöbben elbizonytalanodnak, mikor az időpont egyeztetésnél szóba kerül, hogy mit is érdemes vinni a fotózásra. Vajon utcai ruhát, vagy inkább valami elegánsabbat?
Van egy szuper hírünk! Nálunk rengeteg ruhát találtok, amiből bármelyiket felvehetitek a fotózás idejére. Szívesen segítünk a színvilágban is, hogy mi az ami a legjobban passzol hozzátok.

Júniusban Gerda és Viki segített nekünk, hogy megmutathassuk nektek a legtöbb kismama ruhánkat felvéve is. Kismamák, most már könnyedén tudtok készülni a fotózásra! Nagyon sok ruhát le tudtunk fotózni, és igazán hősiesen állták a sok átöltözést, így ezennel is szeretnénk kifejezni köszönetünket Nekik. 🙂
Reméljük hamarosan a kisbabák is megérkeznek hozzátok! 🙂

A stúdiónkban található kollekciót úgy válogattuk össze, hogy legyen romantikusabb tüllös, csipkés stílusú is, de aki a nagyon egyszerű dolgokat szereti, ő is szívesen bújjon bele egy-egy letisztultabb ruhába. Sőt, aki egy kicsit merészebb képeket szeretne nálunk ahhoz is talál kiegészítőket.

5 kulisszatitok a kismamafotózásról:

  1.  A legszebb szabadtéri képek naplemente előtt 1-2 órával készülnek, így ha éppen jó idő van, mindenképp érdemes kihasználni ezeket a csodás fényeket.
  2. A természetesség hívei vagyunk a fotózásokat illetően, így szeretjük elkapni a kedves mosolyokat, a kispapák izgatottságát, az anyai szeretetet.
  3. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük egyedi készítésű, kifejezetten fotózáshoz készült ruhákkal valamint pocakpántokkal, kiegészítőkkel. Sőt vannak köztük olyanok, amiket mi készítettünk! 🙂  A fotózás során ezeket teljesen térítésmentesen vehetitek igénybe.
  4. Mindig örülünk az olyan ötleteknek, amik teljesen egyedivé varázsolják a fotózásokat (pl: ha bevonhatjuk a kedvenc hobbitokat, vagy egy különleges helyen fotózhatunk.)
  5. A legnagyobb öröm számunkra, ha később a kisbabátokkal együtt is láthatunk titeket, és már nem csak a várakozás örömét, hanem a kiteljesedett szereteteket is megörökíthetjük. Imádjuk nézni, ahogy a gyerkőcök évről évre cseperednek.

 

Bejelentkezni telefonon és emailben is tudtok. Ha pedig még további fontos tudnivalókról is olvasgatnátok, kattintsatok erre a linkre, és nézzétek meg tájékoztató füzetünket is!

Kismama fotózás