A gördülékeny, meghitt esküvőért…

Felkészülünk alaposan. Tudjuk, milyen fontos Nektek ez az esemény. Az esküvőtöket nem lehet megismételni, ezért a nagy napot ketten vállaljuk, akár 4 professzionális kamerával felszerelkezve. Akkor is, ha csak a fotózással vagy csak a videózással bíztok meg minket. Nem csak azért, mert így kettőnk látásmódja egyesül, hanem hogy semmilyen váratlan technikai probléma ne szólhasson közbe ezen a gyönyörű napon.

Segítünk oldódni. Rengeteg esküvőn jártunk már. Megannyi gyönyörű menyasszonyt és elegáns vőlegényt kaptunk lencsevégre az évek alatt. Tudjuk, hogy a szerelem intim dolog és hogy a fotózás, a filmezés zavarhat benneteket. Ezért igyekszünk úgy alkotni, hogy a meghitt pillanatokban egy kicsit megfeledkezzetek rólunk. Szeretjük és ajánljuk is a külön napon lévő fotózást és filmezést. Ilyenkor több idő jut arra, hogy feloldódjatok. Ez látszik majd az eredményen is. Ha pedig mégis az esküvő napján szeretnétek a fényképezést, akkor az e-session, azaz jegyes fotózást ajánljuk Nektek. Így még a nagy nap előtt megismerkedhettek velünk, megszokhatjátok, hogy milyen a kamera előtt állni. Az esküvőn pedig már sokkal rutinosabbak lesztek, sokkal könnyebben adjátok majd önmagatokat.

Az esküvő Rólatok szól. Azon leszünk, hogy a lehető legkevesebb felvételen látszódjunk mi is. Sajnos rengeteg olyan videót és fotót látni, ahol az ifjú pár mellett hatalmas fényben tetszeleg a fotós vagy a videós. Amennyire csak lehet, ezt elkerüljük, hogy Ti legyetek a középpontban. 

Ez a Ti napotok!

Megtiszteltetésnek vennénk, ha részesei lehetnénk életetek legcsodálatosabb élményének,

és együtt örök emlékké varázsolhatnánk ezt a mesés napot.
Várjuk jelentkezéseteket,

Bianka és Máté