Kismama fotózás

A kismamák ragyognak. Ha szeretnéd megörökíteni ezt az élményt, hogy kisbabádat a szíved alatt hordod, akkor édemes megvárnod, mikor már eléggé kikerekedett a pocakod, de még nem esik nehezedre a mozgás.

Csinos kiegészítők állnak rendelkezésetekre a stúdióban. Folyamatosan bővülő kismama ruhatárral várunk, hogy ízlésednek megfelelő képeket készíthessünk. Ha szép idő van, elsétálhatunk valamelyik közeli parkba is, vagy kereshetünk egy rétet, egy belvárosi romantikus kis utcát is a fotókhoz.

Te választhatsz! Az elkészült legjobban sikerült fotók közül, ha szeretnéd te választhatod ki, hogy melyiket retusáljuk. Így biztosan olyan képeket kapsz kézhez, amelyek a szívedhez közel állnak.

Rengeteg ötletünk van. De ha a fejedben kigondoltál már pár pózt, vagy kelléket, ami nagyon tetszene, ne félj velünk megosztani! Az ötleteidet akár emailben is elküldheted nekünk a fotózást megelőzően.

Mi van a csomagban?

  • 1 óra fotózás stúdióban vagy szabadtéren
  • 30 db retusált fotó
  • 30db papírkép
  • 1db DVD az összes jól sikerült utómunkázott fotóval

A csomag díja: 35 000 Ft, ami a fotózás alkalmával fizetendő

Bejelentkezés:
+36 20 389 3732
Fenesi Bianka

Készítettünk egy rövid kis leírást, hogy a fotózáson minden gördülékenyen menjen.

Ne aggódj, nem kérünk semmilyen személyes adatot, a gombra kattintva máris megkapod a kismama fotózáshoz készített tudnivalókat.

Bianka és Máté

kismama modell fotozas győr pocakfotózás
Kismama modellt keresünk!

Saját projektünk megvalósításához szeretnék felkérni egy kismamát, hogy modellkedjen nekünk június közepén. Ajándékba 20 db retusált képet adunk ♡ Szeretsz habos-babos,…

olvasás
DIY kismama fotózási kellékek

Avagy hogyan készíthetsz Te is a saját fotózásodra egyedi kismama pocakpántot. Mindig szeretünk újítani a fotózásainkon, ezért a kellékeket is…

olvasás
Barbi, Áron és Leó

Barbi az utolsó pillanatban keresett meg minket, hogy készítsünk róluk pár fotót, még mielőtt megszületik Leó.

olvasás