Kismama fotózás

A kismamák ragyognak. Ha szeretnéd megörökíteni ezt az élményt, hogy kisbabádat a szíved alatt hordod, akkor édemes megvárnod, mikor már eléggé kikerekedett a pocakod, de még nem esik nehezedre a mozgás.

Csinos kiegészítők állnak rendelkezésetekre a stúdióban. Folyamatosan bővülő kismama ruhatárral várunk, hogy ízlésednek megfelelő képeket készíthessünk. Ha szép idő van, elsétálhatunk valamelyik közeli parkba is, vagy kereshetünk egy rétet, egy belvárosi romantikus kis utcát is a fotókhoz.

Te választhatsz! Az elkészült legjobban sikerült fotók közül, ha szeretnéd te választhatod ki, hogy melyiket retusáljuk. Így biztosan olyan képeket kapsz kézhez, amelyek a szívedhez közel állnak.

Rengeteg ötletünk van. De ha a fejedben kigondoltál már pár pózt, vagy kelléket, ami nagyon tetszene, ne félj velünk megosztani! Az ötleteidet akár emailben is elküldheted nekünk a fotózást megelőzően.

Mi van a csomagban?

  • 1 óra fotózás stúdióban vagy szabadtéren
  • 30 db retusált fotó
  • 30db papírkép
  • 1db DVD az összes jól sikerült utómunkázott fotóval

A csomag díja: 35 000 Ft, ami a fotózás alkalmával fizetendő

Bejelentkezés:
+36 20 389 3732
Fenesi Bianka

Készítettünk egy rövid kis leírást, hogy a fotózáson minden gördülékenyen menjen.

Ne aggódj, nem kérünk semmilyen személyes adatot, a gombra kattintva máris megkapod a kismama fotózáshoz készített tudnivalókat.

Bianka és Máté

DIY kismama fotózási kellékek

Avagy hogyan készíthetsz Te is a saját fotózásodra egyedi kismama pocakpántot. Mindig szeretünk újítani a fotózásainkon, ezért a kellékeket is…

read more