Egy hely, ahol Te vagy a középpontban…

Mi vár a stúdióban? Felejtsd el a lámpákat és a masinákat! A lényeg, hogy érezd jól magad. Hogy Te és szeretteid megéljétek a pillanatokat. Azokat, amik talán aprónak tűnnek, de mégis olyan fontosak. Mi ott leszünk, hogy megörökítsük. A profi felszerelés meg az a csomó filmes és fotós kellék csak ráadás. Rátok figyeléssel és sok szeretettel várunk benneteket Győrben, az Árpád u. 27. szám alatt a földszinten. És persze számíthatsz ránk bárhol az országban.

 Mit tudunk adni Neked?

Egy pár vagyunk, a munkában is. Kiegészítjük egymást minden téren. Így amikor minket választasz, nem pusztán fotókat vagy filmet nyújtunk át. Átadjuk Neked azt a harmóniát és szenvedélyt is, amivel alkotunk. Amire csak a nő és férfi együttes ereje képes. Átéljük veled a pillanatokat, ezért képesek vagyunk felismerni, hogy mi az, ami Neked igazán fontos. Hogy amikor szeretnéd elővenni az emlékeidet, újra ott legyen benned minden csodálatos érzés.

Mint nő, ösztönösen jól bánik az emberekkel. Képes elfeledtetni veled a lámpalázad, így a legtöbbet és a legjobbat hozza ki belőled. És persze a fotókból is, hiszen rendkívül jó ízléssel rendelkezik. A részletek szerelmese. A fotók esztétikai megalkotója. Különös érzékkel és finomsággal tudja a legnagyszerűbb pillanatokat megörökíteni. Munkájában ötvöződnek az érzelmek és a csodás részletek. Ettől érezheted azt, hogy alkotásai annyira szerethetőek. Ha kisbabádat szeretnéd elhozni a stúdiónkba, nyugodt lehetsz afelől, hogy a legjobb kezekben lesz. Bianka meghittséget varázsol, végtelen türelemmel, szívvel-lélekkel és odaadással dolgozik. Csak nézd meg a babafotókat az oldalon. Sugárzik róluk a melegség és a békés nyugalom.

Játszik a vonalakkal és a fényekkel, Te pedig csak azt veszed észre, hogy különleges hangulatba kerülsz, amikor nézed a munkáit. Kiváló filmes és szenvedélyesen rajong a fotózásért. Alkotásai által sosem kapsz unalmasat vagy átlagosat, hiszen mindig kutatja az újdonságot, a szokatlant. Nem csak az értékes pillanatokat ragadja meg, hanem az azoknak teret adó helyszíneket is igyekszik új nézőpontból láttatni. Ha dolgozik, minden mást félretesz. Így, amikor filmet készít, már a forgatás alatt elképzeli a jeleneteket a hozzá illő zenével együtt. Ezért biztos lehetsz abban, hogy nem mulasztja el egyetlen értékes pillanatodat sem. A végén pedig egy dinamikus, egyedi és stílusos filmet kapsz kézhez.

Ha szimpatikusak vagyunk számodra

és segíthetünk megörökíteni a pillanatot, kattints a gombra, hogy kapcsolatba lépj velünk! Várjuk jelentkezésed!

Bianka és Máté