Babafotózás szívvel-lélekkel, babafotózás nyugodt körülmények között…

Vigyázunk a kisbabádra. Ez a legfontosabb. Megteremtjük számára a nyugalmat és akkor is karnyújtásnyira lehetsz tőle, ha éppen csak őt fotózzuk. Biztonságos kellékeket használunk, felfűtjük a stúdiót, amennyire kell, és ha megéhezne, lehetőséget adunk a zavartalan szoptatásra.

Vakut csak indirekt módon használunk,  ugyanis ilyen pici korban még nagyon érzékeny a szem. A fotózás során vakukat és LED-lámpákat csakis különböző fényterelőkkel alkalmazunk.

Nem siettetünk. Az újszülöttek fotózása különös türelmet igényel, hiszen nehéz kiszámítani előre, hogy a baba milyen kedvében lesz. Ne aggódj, nem szabunk időkorlátot. Annyi szünetet tartunk, amennyi kell. Aztán megvárjuk, míg elalszik. Jó mélyen, hogy különleges fotókat adhassunk át majd Nektek. Ezt a fotózást a babák 12-15 napos koráig vállaljuk, mert ilyenkor még kellően aluszékonyak. 

Pihe-puha kiegészítők. Sok-sok babakellék vár benneteket a stúdióban és folyamatosan bővítjük is a készletet. Édes kis sapkák, mosolygós plüssök, meleg takarók, csöpp ágyikó vagy épp fonott kosarak. Persze ügyelünk rá, hogy a kellékek ne vonják el a figyelmet a kisbabátokról. Hiszen ő önmagában is szép, önmagában is egy csoda.

Pihe-puha kiegészítők. 

Sok-sok babakellék vár benneteket a stúdióban és folyamatosan bővítjük is a készletet. Édes kis sapkák, mosolygós plüssök, meleg takarók, csöpp ágyikó vagy épp fonott kosarak. Persze ügyelünk rá, hogy a kellékek ne vonják el a figyelmet a kisbabátokról. Hiszen ő önmagában is szép, önmagában is egy csoda.

Segítünk megosztani a világgal az örömöt, és emlékké varázsolni ezt az időszakot!

Szeretettel várunk Téged és családodat!

Bianka és Máté

El sem hisszük! – Győr nekünk

Készítettünk egy rövidke, karácsonyi hangulatfilmet csodás városunkról, Győrről. Ebben alapvetően nincs is semmi érdekes, viszont amit a videó szűk 1…

read more
Mira cseperedik

Isten éltessen sokáig Mira! <3 Már két hetes korában is fotóztuk Mirabellt, és most újra ellátogattak hozzánk az első szülinapja…

read more