Babafotózás szívvel-lélekkel, babafotózás nyugodt körülmények között…

Vigyázunk a kisbabádra. Ez a legfontosabb. Megteremtjük számára a nyugalmat és akkor is karnyújtásnyira lehetsz tőle, ha éppen csak őt fotózzuk. Biztonságos kellékeket használunk, felfűtjük a stúdiót, amennyire kell, és ha megéhezne, lehetőséget adunk a zavartalan szoptatásra, etetésre.

Pihe-puha kiegészítők. Sok-sok babakellék vár benneteket a stúdióban és folyamatosan bővítjük is a készletet. Édes kis sapkák, meleg takarók, csöpp ágyikó vagy épp fonott kosarak. Persze ügyelünk rá, hogy a kellékek ne vonják el a figyelmet a kisbabátokról. Hiszen ő önmagában is szép, önmagában is egy csoda.

Többféle fotózásunk közül kiválaszthatjátok a számotokra legideálisabbat.
Újszülött fotózás: a baba 4-14 napos koráig
Babafotózás és családi fotózás: 1 hónapos kortól
Első szülinap: 11-13 hónapos korig

A képek történetté állnak össze 

Imádjuk, amikor egy-egy család életét több éven keresztül is nyomonkövethetjük. A kismama fotózáson használt kellékek, pózok során kitalálhatunk olyat, amit később a babával is elkészíthetünk, majd az első szülinapján is, vagy később ha bővül a családotok a további alkalmakkor is.

A szemünk előtt nőnek fel a gyerkőcök, és nagyon hálásak vagyunk, hogy így megőrizhetünk egy darabkát Nektek ebből az időszakból. Később biztosan eszetekbe jut majd egy édes történet a gyerekek mozdulatáról, mimikájáról a fotókon.

Segítünk megosztani a világgal az örömöt, és emlékké varázsolni ezt az időszakot!

Szeretettel várunk Téged és családodat!

Bianka és Máté

Mira cseperedik

Isten éltessen sokáig Mira! <3 Már két hetes korában is fotóztuk Mirabellt, és most újra ellátogattak hozzánk az első szülinapja…

olvasás
Imádunk babákat (is) fotózni!

A legutóbbi fotózásunk alkalmával ismét készítettünk egy rövidke filmet. Írhatnánk ide sok-sok szöveget -amit egyébként nagyon szeret a google kereső…

olvasás